Villkor

Idrott & Reklamfoto AB arbetar med lag- och porträttfotografering av föreningar. Bilderna tillhör Idrott & Reklamfoto AB tills full betalning av en beställning har erlagts. För att beställa bilder av oss måste du vara myndig. En genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och även ger ditt godkännande till att namn, adress, telefonnummer och e-postadress registreras i vårt kundregister.

GDPR

Personuppgifter behandlas av Idrott & Reklamfoto AB i enlighet med GDPR i syfte att administrera hanteringen av en beställning, betalning av en beställning samt leverans av en beställning. Man har rätt att en gång per år få information om vilka personuppgifter som vi behandlar. Idrott & Reklamfoto AB förbehåller sig rätten att annullera ordrar från personer som uppgivit felaktiga personuppgifter, eller som har betalningsanmärkningar. Läs vår fullständiga integritetspolicy här.

BESTÄLLNINGSBLANKETTER

Beställningsblanketten är ett specialerbjudande som gäller i samband med fototillfället, den ska delas ut av lagledare till spelare/målsman i god tid före en fotografering, och lämnas in komplett ifylld vid fotograferingstillfället. Vid fototillfället erhåller varje spelare som fotograferas sitt unika bildnummer, vilket skrivs in på beställningsblanketten. Samtliga beställningsblanketter skall lämnas in vid en fotografering, oavsett om man vill beställa bilder eller inte. Det föreligger inget köptvång.

EFTERBESTÄLLNING

Beställningsblanketter som inkommer efter fototillfället betraktas som efterbeställningar och beläggs med expeditions- och fraktavgift á 45 kr. Övriga efterbeställningar görs via vår webshop. Vi tar inte emot efterbeställningar via telefon, brev eller mail.

KÖPVILLKOR

Köp mot faktura

Idrott & Reklamfoto AB har betalningsvillkor på 20 dagar, vilket betyder att fakturan ska betalas 20 dagar efter fakturans datum. Vid utebliven betalning, eller om fakturan har passerat förfallodatum, skickas en betalningspåminnelse, samtidigt läggs en påminnelseavgift á 60 kr på fakturan, detta är en engångsavgift. Om en faktura gått till Intrum handlägger inte Idrott & Reklamfoto AB längre ärendet, utan vi hänsvisar till Intrum. Om du har frågor kring din faktura kontaktar du Kundtjänst.

Det är viktigt att den som står som beställare är samma person som hör av sig till oss gällande fakturafrågor. Du kan alltså inte få information kring en beställning om det inte är du själv som är beställaren.

Köp i webshop

Idrott & Reklamfoto AB producerar alla bilder på beställning. Ordern måste således ha genomgått hela processen och vara förmedlad som betald/fakturerad för att vi skall få ordern för produktion. Ordrar som inte uppfyller ovanstående kriterier kommer således inte att produceras.

LEVERANS

Vi har en leveranstid på cirka 20 arbetsdagar från fototillfället, dvs 4 veckor. Vi skickar alla beställningar, antingen till en förenings kansli eller via PostNord, beroende på föreningens avtal med oss. Vi levererar enbart inom Sverige.

PRISER

Priset anges i svenska kronor inklusive moms. Expeditionsavgift för hantering tillkommer på alla beställningar. (30.00:-) Porto och emballage tillkommer. Fraktkostnaden är viktbaserad och debiteras enligt postens frakttariffer. Idrott & Reklamfoto AB förbehåller sig rätten till att ändra priser utan föregående avisering.

BETALNING

Idrott & Reklamfoto AB samarbetar med Payson och PayEx för säkra betalningar via internet.

Vi accepterar följande betalningsmöjligheter:

• Kortbetalning (Visa och Mastercard)

• Internetbank (Nordea, Handelsbanken, SEB samt Swedbank)

När köpet är klart får ni en e-postbekräftelse med de uppgifter ni lämnat. När köpet är återförmedlat till oss från betaltjänsterna skickar vi en orderbekräftelse.

ÅNGERRÄTT PÅ BESTÄLLNINGAR PÅ BLANKETT ELLER MED BILDNUMMER

Enligt Distans- och Hemförsäljningslagen har du 14 dagars ångerrätt från den dag du mottager varan. Ångerrätten innebär att du har rätt att ångra köpet för oanvänd produkt genom att kontakta Idrott & Reklamfoto AB.

Observera: Om du har köpt bilder i vår webshop med bildkod gäller ingen ångerrätt på producerad vara då den har förhandsvisning av bilderna, samt att den har en tydlig personlig prägel. 

REKLAMATION OCH RETUR

Skulle er produkt vara felaktig eller skadad tar ni kontakt med vår Kundtjänst. Returnerar du dina bilder frankerar du själv returen.

KUNDTJÄNST

Idrott & Reklamfoto AB har alltid ambitionen att hantera ärenden så snabbt som möjligt, men ibland kan handläggningstiden för ärenden som inkommer via mail bli upp till en vecka. Detta gäller framför allt under perioden oktober-november, samt maj-juni, då vi har högsäsong vad gäller handläggning av inkomna beställningar. För att Kundtjänsten ska kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver du ange ditt kundnummer eller ordernummer, samt spelaruppgifter (förening, lag och namn) för spelaren frågan gäller.

Telefontid: Onsdagar kl. 09-12
Telefon: 08-774 02 20
E-post: kund [a] idrottsfoto.com